امروز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یادسته بندی سایت
محبوب ترین ها
پرفروش ترین ها
پیوند ها
ایرانی چای ایرانی بنوش
دلایل استفاده از چای ایرانی:
• در مزارع چای ایران از سموم استفاده نمیشود به همین علت چای ایران یک چای طبیعی شناخته شده است
• استانداردها و رعایت نظافت و بهداشت توسط کشاورز ایرانی خیلی بهتر و بیشتر از کشاورزان خارجی است.
• طعم چای ایرانی همانند برنج ایرانی طبیعی و خوش طعم است.
• کافئین چای ایرانی ½ الی 13 است. کافئین زیاد برای قلب مضر است.
• در چای ایرانی از مواد شیمیایی استفاده نمیگردد.
• چای مرغوب باید گس و رنگ قرمز مایل به قهوه ای ملایم داشته باشد. و در مرحله خرید هیچ گونه بوی غیر طبیعی (عطر) ندهد . در غیر این صورت دارای افزودنی و مواد شیمیایی فراوری شده است.
• سود و نفع مصرف چای ایرانی را کشاورز ایرانی و در نهایت تمام مردم ایران خواهند برد.
دلایل عدم استفاده از چای خارجی:
_در مزارع چای خارجی از سموم استفاده میشود.
_طعم چای خارجی مصنوعی و میتوان گفت آب جوش رنگی است.
_کافئین چای خارجی بالای 3 است
_مصرف چای خارجی که با سموم و اسانس شیمیایی فرآوری شده و به ظاهر خوش رنگ و خوش طعم شده ، به علت تجمع مواد شیمیایی در کبد در دراز مدت باعث بروز بیماری( سرطان) میشود.
_ مصرف چای خارجی باعث خروج ارز و ضرر تمام مردم ایران خواهد شد.
نحوه دم کردن چای سیاه:
آب کتری یا سماور باید زلال و جوش باشد برای تهیه هر فنجان چای، یک قاشق مرباخوری چای خشک را در قوری که قبلا با آب جوش تمیز و گرم نموده اید بریزید توجه نمایید که به ازای چای خشکی که در قوری ریخته شده میزان آب باید به اندازه یک بند انگشت باللای چای خشک باشد اجازه دهید حداقل به مدت 8 دقیقه و به منظور داشتن عطر و طعم بهتر به مدت 15 دقیقه روی سماور دم بکشد و سپس نوش جان نمایید.
مبلغ قابل پرداخت 20,000 تومان
افزودن به سبد خرید